avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Firma închisă fără depunerea de bilant
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Firma închisă fără depunerea de bilant

Buna ziua.Doresc sa adresez o intrebare catre o persoana indreptatita sa imi ofere ajutor.Sotul are o firma care pe timp de 2 ani a fost inchisa,El nu a stiut sau a inteles ca sa inchis definitiv,intre timp nu a depus balante si declaratii,a primit o serie de amenzi ,din urma cu peste 5 ani,.Eu acum fiind impreuna cu el de 2 ani am depus ce am stiut declaratiile 100 si 101 .dar nu am stiut de bilanturi.acum am constatat ca tot au venit notificari ca nu am depus ceva anume.Mergand la anaf mi sa spus canu a depus bilanturile pe 3 ani si au continuat sa dea amenzi.Acum depunandule,se mai poate face ceva in legatura cu amenzile date,se mai pot sterge?Din inima ca rog putin ajutor.Ce se mai poate face?
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Societate in lichidare doreste radiere ruxandraverman ruxandraverman Buna ziua, imi cer scuze pentru deranj, dar am si eu o speta care ma depaseste putin. O societate comerciala a inceput procesul de lichidare-dizolvare-radiere ... (vezi toată discuția)
Ce e de facut ? IGHI IGHI Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema : In anul 2009 am deschis o firma SRL cu 2 asociati , eu fiind si administrator ... Dupa cateva luni de ... (vezi toată discuția)
Solutii Ganna Ganna Buna seara, Va propun spre analiza urmatoarea situatie. Avem firma “X”(microintreprindere - impozitata cu un procent de 3% din cifra de ... (vezi toată discuția)