avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Motocicleta A2 fara limitare.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Motocicleta A2 fara limitare.

Salut! Daca eu detin categoria de permis A2 si o motocicleta limitata in acte dar fizic limitarea este scoasa, ce sanctiuni prevede legea?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 15:31, 17 Iulie 2024
Conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană al cărei permis de conducere este necorespunzător categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv ori al cărei permis i-a fost retras sau anulat ori căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendată sau care nu are dreptul de a conduce autovehicule în România se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

madnesul madnesul am permis a2 moto are 36kw daca sunt oprit ma incadrez la dosar penal si tat felu` de dubiosenii dinastea juridice nu? La pace cu agentul de politie n-o ... (vezi toată discuția)
Conducere cu alta categorie de permis gheorgheradu gheorgheradu Buna ziua! Am si eu o intrebare care ar fi pedeapsa daca as conduce pe drumul public o motocicleta care apartine categoriei A cu subcategoria A1,eu avand 17 ... (vezi toată discuția)
Sanctiune condus cu subcategorie necorespunzatoare A_A_A A_A_A Buna seara! Sunt posesor de permis de conducere categoria A1 de 2 ani, urmand sa iau si A2-ul primavara aceasta. Vreau sa cumpar o motocicleta ... (vezi toată discuția)