avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Toti tertii popriti vor sa ma execute pentru aceeasi ...
Discuție deschisă în Executare silită

Toti tertii popriti vor sa ma execute pentru aceeasi suma

Buna ziua!
Datorita unei amenzi pe care am primit-o si care figureaza a nu fi platita, cinci terti popriti au primit instiintare de poprire pentru 2000 de lei.
Unul dintre ei (o banca) a pus deja in aplicare pentru aceasta suma.
Al doilea (angajatorul meu) vrea sa faca acelasi lucru, desi i-am prezentat dovada ca banca deja a pus in aplicare poprirea.
Cum ma descurc eu cu situatia asta aberanta?
Cum poate fi prevenita situatia in care toti cinci tertii popriti imi retin cate 2000 de lei? Adica 10.000 de lei.
Doar ca informatie, amenda a fost platita, am dovada, dar nu stiu de ce, dupa trei ani apare ca neplatita. Am facut contestatie la executare, dar pana se da o hotarare judecatoreasca, am de luptat cu acesti terti popriti...
Cel mai recent răspuns: sflorin_1316 , utilizator 16:45, 17 Iulie 2024
Ca o completare: Nicaieri in Codul de procedura fiscala nu am gasit aceasta speta. Acolo se vorbeste doar despre ”tertul poprit” la singular.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont pentru amenzi 'neplatite' luc80 luc80 Salut, Am primit zilele trecute un email de la banca cum ca mi s-a pus poprire pe cont pentru niste amenzi de circulatie neplatie catre primaria Botosani. ... (vezi toată discuția)
Poprire pe cardul de salariu antze antze Am o problema destul de mare si nu pot gasi solutia. Tatalui meu i s-a pus poprire pe cardul de salariu. A verificat la sucursala bancii unde s-a emis cardul ... (vezi toată discuția)
Poprire salariat rrramor rrramor Buna ziua, Am primit o adresa de infiintare a popririi din partea Directiei de Impozite si Taxe pentru niste amenzi de circulatie neplatite ale unui salariat. ... (vezi toată discuția)