avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna seara, Am avut un chirias fara contract. A venit ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna seara, Am avut un chirias fara contract. A venit cu lucrurile ...

Buna seara,
Am avut un chirias fara contract.
A venit cu lucrurile lui in apartament ( lucruri vechi strictu necesar)
Acum este la puscarie de 2 luni arestat preventiv.
La mine are datori chirie,facturi (3000 lei).
Ce fac cu lucrurile lui, el a luat legatura cu o nepoata sa vina ptr.a da jumatate din bani si sa ridice bunurile, nepoata nu vine ptr. ca zice ea ca o costa mai mult masina decat cat ar costa lucrurile.
Ce pot face eu ca proprietar pt.a elibera apartamentu de lucruri si a recupera din bani??
Va mulțumesc!!
Din bani nu aveți cum sa recuperați în lipsa unui contract.de închiriere.Chiar dacă ați susține ca a fost tolerat,ați face dovada cu martori ,convorbiri/mesaje ca a stat acolo și ați solicita in.instanta obligarea la plata întreținerii și a utilităților șansele de a recupera ar fi infime ținând cont de actuala lui situație..
Ultima modificare: Miercuri, 17 Iulie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! revin...si imi cer scuze,sau poate ca eu nu inteleg,cum ... Simplu71 Simplu71 Buna ziua! Revin...si imi cer scuze,sau poate ca eu nu inteleg,cum pot fi notificat sa parasesc un imobil in 30zile,la care am un contract de COMODARE pana la ... (vezi toată discuția)
Sa-mi dau chiriasul in judecata? alina_f alina_f Buna ziua, Chiriasul meu a plecat fara sa ma anunte, mi-a lasat chieile in posta, nu mi-a platit chiria pe ultima luna, o parte din chieltuieli, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! de 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. ... nelugigi nelugigi Buna ziua! De 1 an si 9 luni am inchiriat apartamentul unei familii. La sfarsitul lunii Decembrie 2023, nu mi-au platit din suma totala datorata, in jur de ... (vezi toată discuția)