avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 728 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie și casa de pensii. Bună ziua. Sunt la pensie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie și casa de pensii. Bună ziua. Sunt la pensie și am mai lucrat un an. Vreau sa ...

Bună ziua. Sunt la pensie și am mai lucrat un an. Vreau sa depun cerere la cnpp pt recalculare. Și adăugare perioada lucrata Intrând în contul meu pe siteul
casei de pensii nu se regăsesc 9 luni. Din anul 2023 doar pana în luna septembrie sunt date cu venit realizat.. Ce trebuie sa fac. Va mulțumesc

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:40, 18 Iulie 2024
Luati legatura cu angajatorul din acea perioada si intrebati-l daca au fost depuse declaratiile D112 .
Multumesc pt răspuns. Am mai verificat în contul meu la cnpp și la rubrica declarații nominale angajator nu se regăsesc ultimele 9 luni lucrate este doar pana în sept 2023. Dar, la stagii lunare apare ultimul an lucrat adică pana în 06 2024. De ce și dacă trebuie sa fac ceva, poate influenta recalcularea pt adăugarea ultimilor 12 luni lucrate. Va multumesc

Cornel Vasile a scris:

Luati legatura cu angajatorul din acea perioada si intrebati-l daca au fost depuse declaratiile D112 .

Degeaba verificati, daca cestea nu au fost depuse ..mergeti si intrebati angajatorul despre depunerea lor.

da, poate influenta recalcularea.

~ final discuție ~