avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Desi incadrat grupa a doua de munca, ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Desi incadrat grupa a doua de munca, conform documentelor ...

Buna ziua,
Desi incadrat grupa a doua de munca, conform documentelor furnizate de angajator catre Casa de Pensii, nu au fost livrati banii catre Casa de Pensii, pe o perioada de 20 de ani. Prin urmare pensia calculata este mai mica ! Mentionez ca angajatorul este firma de stat. Ce se poate face ?
Multumesc,
Bună ziua.

Aveți la îndemână o acțiune în instanță, împotriva angajatorului și, ulterior, cu hotărârea definitivă, se va recalcula pensia.
Totuși, descrierea situației ar necesita lămuriri suplimentare și ar fi bine să vă angajați un avocat, pentru că demersurile ce ar trebui întreprinse sunt de un grad destul de ridicat de dificultate.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius
Ultima modificare: Joi, 18 Iulie 2024
„Hulea Ionuț-Marius” - Cabinet de Avocat, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ascunderea unor parcele la succesiune pe care ulterior tăinuitoriul s-a trecut unic mostenitor janvorovenci janvorovenci Sora soției a ascuns existența unor parcele de teren la succesiune iar după aceea s-a trecut ca unica moștenitoare a acestor parcele despre care am aflat ... (vezi toată discuția)
Ce pot face dacă soția a plecat iar noaptea a venit cu mai ... Gina Ioniță Gina Ioniță Ce pot face dacă soția a plecat iar noaptea a venit cu mai mulți apoi ma ținut și mia loT tot din casa? (vezi toată discuția)
Lipsa titlu proprietate ,doar o foaie făcută de mana Snqm31 Snqm31 Bună ziua, ma numesc Zaharia Marius sunt din județul Teleorman comuna Siliștea Gumești și am și eu o problemă. Bunicul meu împreună cu tata au ... (vezi toată discuția)