avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua,astazi am primit de la politia locala ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua,astazi am primit de la politia locala București o ...

Buna ziua,astazi am primit de la politia locala București o solicitare de date privind conducătorul autoturismului.masina este condusa de fiica mea.in documentul primit este trecuta data de 20.04.2024,de la bucuresti a plecat pe data de 12.07.2024 ,iar eu am primit-o astăzi 18.07.2024.scrisoarea nu este semnata ,nu este stampilata.daca nu dau curs cereri de a trimite datele,ce se poate întâmpla.multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 12:42, 18 Iulie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă nu dați curs, veți primi o amendă de cel puțin 1485 RON, fără posibilitatea de a plăti la jumătate. E vorba de nerespectarea art. 39 din Oug 195/2002.

Fiica dvs., în schimb, poate primi o amendă mult mai mica, platibila la jumătate din minim, dacă dați toate datele cerute în comunicare, prevăzute de acel articol 39.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Șoferul care a parcat greșit mașina mea este din monaco airtah airtah Bună ziua, am primit o scrisoare de informare de la poliția de sector (București) prin care mi se cere să dau datele persoanei care a parcat mașina pe un ... (vezi toată discuția)
Termen legal - solicitare date conducator auto emylianomonac emylianomonac Buna ziua, Am primit o solicitare de furnizare informatii a șoferului care a condus mașina xyz in urma cu 5 luni și jumătate. Am primit pe 15.01.2024, ... (vezi toată discuția)
Solicitare date conducator auto guestgii guestgii Buna ziua, Am gasit pe 11.12 2023 in cutia postala un PV de inmanare/afisare a solicitarii si o \"Solicitare date de identificare\" pentru o parcare ... (vezi toată discuția)