avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare fără ieșire din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare fără ieșire din indiviziune

Suntem 2 frați și în urma decesului părinților a rămas o casă moștenire, Dezbaterea succesiunii am făcut-o dar nu avem și ieșirea din indiviziune.
Întrebarea mea este dacă pot vinde fratelui meu cota cere-mi revine, conform certificatului de moștenitor, fără să mai facem ieșirea din indiviziune.
Vă mulțumesc pentru îndrumare.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:11, 18 Iulie 2024
Da, puteți.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare apartament mostenit ancacatya ancacatya buna ziua,mama mea este mostenitoarea unui apartament ramas de la parintii ei(bunicii mei),Nu s-au facut nici un act de trecere a apartamentului pe numele ... (vezi toată discuția)
Cum pot vinde o casa, daca un singur coproprietar din 5 nu este de acord? alinared alinared Buna ziua! Ajutati-ma cu un raspuns. Avem o proprietate la tara impreuna cu fratii mei mostenire de la parinti. Am fost 5 frati, si unul a decedat anul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, mostenitorii parintilor sunt doi frati. la succesiune ... Mariana Scurtulescu Mariana Scurtulescu Buna ziua, Mostenitorii parintilor sunt doi frati. La succesiune s-a stabilit de comun acord ca toate bunurile(pamant, casa etc) sa fie proprietate comuna ... (vezi toată discuția)