avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Sunt sef SVSU al unei comune si indeplinesc ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Sunt sef SVSU al unei comune si indeplinesc atributii ...

Buna ziua! Sunt sef SVSU al unei comune si indeplinesc atributii prin dispozitia primarului si la registratura si relatii cu publicul. Am fost promovata prin trecerea postului de pe studii medii pe studii superioare, dar nu am primit nici un ban in plus deoarece legislatia actuala nu lasa ordonatorul de credite sa mareasca salariile. As dori sa stiu cum se poate transforma postul contractual in functie publica? SUnt multi colegi sefi SVSU in tara care detin functii publice. MUltumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 18 Iulie 2024
Exista diferente de bani .. salariile sunt stabilite conform Legii nr.153/2017.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salar diferentiat andreeapanican andreeapanican Buna ziua! sunt personal contractual , arhivar mai precis si vreau sa stiu daca aceea modificare a codului muncii referitoare la salariul diferentiat se aplica ... (vezi toată discuția)
Promovare alexandrinagina alexandrinagina are dreptul la promovare ????? o salariata in functia de referent se afla la gradul I(MAX). in legea cadru 153/2017 exista si gradul următorIA pt aceasta ... (vezi toată discuția)
Buna seara! dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În ... andreeacristina22 andreeacristina22 Buna seara! Dacă m-ati putea ajuta în această problemă. În august 2017 am fost angajată pe postul de bibliotecar debutant, studii medii. Mentionez, ca ... (vezi toată discuția)