avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 242 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Am 27 de ani, tatal meu ma poate da afara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Am 27 de ani, tatal meu ma poate da afara din casa ...

Buna ziua,

Am 27 de ani, tatal meu ma poate da afara din casa daca mama nu e de acord si ea? (coproprietari de aparatament)
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Depinde daca locuiti cu ei sau nu, daca sunteti violent, betiv, drogat sau nu. Detaliati un pic ca sa va putem raspunde.
Intreb doar, nu cred ca ar face-o, da, locuiesc cu ei din totdeauna, nu, nu am vicii de genul si sunt calm, ideea e ca am avut un prieten care a stat la mine iar el tot umbla dezbracat prin casa chiar si dupa ce l-am rugat sa puna ceva pe el cat e prietenul acela la mine (4 zile) si pur si simplu nu o face, si a trebuit eu sa stau cu stresul de a-l ascunde, sa mor de rusine, nu alta, asa ca am decis sa il ignor complet, incepand de acum, iar el stiu ca e pe principiul sa "ti-o faca si tie daca i-o faci lui" un fel de "cui pe cui se scoate", din nou, nu cred ca ar face-o dar am zis sa stiu in ce ma bag
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2024
Manuela Rășină, administrator
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, va poate evacua oricand si fara prea mari probleme. Din ce ati scris am dedus ca tatal umbla dezbracat in fata prietenului d-voastra. Sunt posibile mai multe motive pentru un astfel de comportament insa e clar ca e timpul sa va mutati.
Ar fi cazul sa va separati de parinti. La 27 de ani trebuie sa fiti pe picioarele domniei voastre.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
De acord cu raspunsurile de mai sus, cu mentiunea suplimentara ca prietenul dv. statea si el la... parintii dv.
Daca incercati sa priviti lucrurile din alta perspectiva, poate va este de ajutor. Aveti nevoie de o viata privata fara ingerinte, va cautati o locuinta a dv. unde sa o desfasurati.
Succes!

~ final discuție ~