avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 890 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare vouchere de vacanta dupa incetarea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare vouchere de vacanta dupa incetarea raporturilor de munca

Buna ziua!
Am lucrat 7 luni si jumatate din anul 2024 la o companie. Pana la momentul plecarii mele, nu s-au acordat inca voucherele de vacanta.
Exista un regulament intern care spune ca daca au incetat raporturile de munca si nu s-au acordat inca voucherele, le pierzi. Mie mi se pare un abuz. In contractul colectiv de munca spune ca voucherele se acorda proportional cu perioada lucrata si nu este conditionata acordarea acestora de nimic.
Pe [ link extern ] .
Va rog sa imi spuneti cum este corect, care regulament se aplica, cel de pe legislatie.just.ro sau cel intern?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:48, 19 Iulie 2024
Link-ul este nefunctionabil ... repostatti-l

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturile angajaților Iulian Razvan T Iulian Razvan T La firma la care lucrează soția mea se oferă vochere de vacanță. Este în concediu prenatal de 45 zile lucrătoare, astfel nu se încadrează deoarece ... (vezi toată discuția)
Valabilitate vouchere vacanta dupa incetarea contractului de munca dianis.m120@yahoo.com dianis.m120@yahoo.com Buna ziua, Lucrez de aproximativ 3 ani intr-o companie de IT, însă urmeaza sa imi depun demisia. In perioada dec-nov anual se acorda \"beneficii\", sub ... (vezi toată discuția)
Persoanele concediate sau ieșite la pensie la jumătatea anului ... goplanet goplanet Persoanele concediate sau ieșite la pensie la jumătatea anului nu au dreptul la vot here de vacanta? Colegilor mei li s-au dat, mi mi s a spus ca în ... (vezi toată discuția)