avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua. Vă rog să mă lămuriți ce înseamnă ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua. Vă rog să mă lămuriți ce înseamnă asta: Amână ...

Bună ziua. Vă rog să mă lămuriți ce înseamnă asta: Amână pronunțarea la data de... Pronunțată prin punerea soluției la dispoziția părților prin mijlocirea grefei. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:53, 19 Iulie 2024
instanța amână pronunțarea: Adica, instanța stabilește un alt termen pentru a lua decizia, altul decât ziua în care se termină procesul sau instanța stabilește un nou termen pentru a lua decizia, față de cel anterior, în cazul amânărilor repetate.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? ... Roberrrt Roberrrt Amânare iniţială a pronunţării- prin mijlocirea grefei? Ce inseamna ? Buna ziua, acum ceva timp mi s a luat permisul la trecerea cu cale ferata am ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare smari smari Buna ziua! Intrebarea este : O pronuntare de cate ori poate fi amanata? E deja amanata a Patra oara ! (vezi toată discuția)
Bună ziua, pe 01.02.2023 am fost la proces care este în stadiul ... KAlina96 KAlina96 Bună ziua, Pe 01.02.2023 am fost la proces care este în stadiul Apel . Dna judecător a amânat pronunțarea pana pe 03.03.2023 pe următorul motiv:Solutie: ... (vezi toată discuția)