avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 970 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Aș dori să mi spuneți dacă un nepot de frate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Aș dori să mi spuneți dacă un nepot de frate gr.III a cărui ...

Aș dori să mi spuneți dacă un nepot de frate gr.III a cărui tată este decedat în anul 2000 are vocație succesorală după unchi decedat în 2016 care nu a avut copii și nici nu a fost căsătorit , nu are nici părinți în viață (aceștia au decedat în 2012 ) , decât o soră în viață .
Vă mulțumesc,
Buna ziua

Raspunsul este da.
Cotele vor fi:

sora 1/2
nepotul 1/2
Mulțumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unchi decedat ContSters51645 ContSters51645 Am un unchi care a decedat acum cateva zile. Suntem 5 nepoti si sora lui. Cine mosteneste averea? Sora decedatului primeste tot sau se imparte si nepotilor? ... (vezi toată discuția)
Succesiune /informatii bluesky1 bluesky1 este vorba despre o situatie mai complicata: fratele mamei a murit acum cativa ani, in urma lui a ramas sotia lui ( nu s -a facut succesiune dupa el), anul ... (vezi toată discuția)
Unchiul meu a murit, mostenitori suntem eu si sotia lui tata (fratele defunctului)? andreistan andreistan Buna ziua, Unchiul meu, fratele tatalui meu a decedat in 2012, tatal meu a decedat in 2009, ramanand in viata sotia lui si eu. Unchiul a lasat o ... (vezi toată discuția)