avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 689 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua , Ce pot sa fac ,vecinul de deasupra mea ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua , Ce pot sa fac ,vecinul de deasupra mea și-a instalat ...

Buna ziua ,
Ce pot sa fac ,vecinul de deasupra mea și-a instalat aerul condiționat deasupra geamului meu de la bucătărie ,pe lângă faptul că nu pot sta cu geamul deschis că-mi stropește in casa apa aia acida ,mi se îngălbenește tot pervazul ,îmi stropește geamul și plasa și mi-o distruge ,geamul meu este tot timpul murdar .Ce să fac ,cu el nu se poate vorbi că sare să-ți de-a in cap dacă-i zici ceva.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:49, 20 Iulie 2024
Puteti sa-i trimiteti o noti8ficare scrisa prin posta cu confirmare de primire in care ii cereti sa colecteze lichidul de la aparatul de aer conditionat astfel incat sa nu ajunga pe geamul/ pervazul dvs. Puneti o data decenta ... sa zicem 10 zile si mentionati ca dupa aceasta data sunteti dispus sa deschideti actiune in instanta si sa cereti demontarea echipamentului si daune materiale si/ sau daune morale.
Mai este o solutie: montarea AC s-a facut pe spatiul comun si trebuia acordul conducerii as. prop.
Mai mult, consider ca la nivelul Consiliului local ar trebui reglementata aceasta situatie de montare a AC-urilor. In lipsa unei reglemantari fiecare cetatean l-a montat unde a crezut el de cuviinta sau la sfatul "mesterului Manole"
Asadar, in prima interventie, adresati-va presedintelui as. prop. Sigur acesta nu arte nicio aprobare. Daca nu rezolvati nimic, mergeti la Primaria locala - Serviciu as. prop.
In ultima rand, puteti sa-l chemati in instanta pe vecinul dvs. si sa vedeti ce calm o sa devina.
Succes!

~ final discuție ~