avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Dr penal Mi s.a adus la cunoștință că sunt ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Dr penal Mi s.a adus la cunoștință că sunt inculpat intr.un ...

Dr penal
Mi s.a adus la cunoștință că sunt inculpat intr.un dosar din 2019. Fapta se încadrează între 3 luni și 3 ani. De ce mi.a adus poliția citație să mă prezint la procuror,? E posibil sa se prescrie fapta? Sau cate sunt celelalte variante?
Vi s-a mai răspuns la întrebare. Vă puteți angaja un avocat, pentru a fi reprezentat și ajutat corespunzător, în dosarul penal în care ați fost pus sub inculpare.

Cu stimă, av. Hulea Ionuț-Marius

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua. daca am un dosar penal care a fost la dna și acum ... b-8 b-8 Buna ziua. Daca am un dosar penal care a fost la DNA și acum este la parchet, de ce am primi citație, adusa de 3 polițiști, trecând 5 ani de la ... (vezi toată discuția)
Buna. in cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare ... Stefan0912 Stefan0912 Buna. In cazul falsificarii unor acte (fals in semnatura + redactare act care nu exista), in forma continuata (3-4 cazuri), care ar fi pedeapsa? Actele unei ... (vezi toată discuția)
Delapidare 500.000 lei bună, care sunt pașii ce vor urma în ... BEATRICED BEATRICED Delapidare 500.000 lei Bună, care sunt pașii ce vor urma în vederea acuzării de delapidare a sumei de 500.000 lei? Exista posibilitatea arestului din ... (vezi toată discuția)