avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... corupere la medicina-admitere!
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

corupere la medicina-admitere!

Azi 19.07.2024 a fost admiterea la medicina-brasov. 12 grile gresite. Toate contestate de mii de elevi. 2remediate in urma contestatiei. Cum contest contestatia? Sunt 10 grile aberante, gresite de la un cap la altul, altele care nu corespund cu tematica, nu sunt conform regulamentului adica! Copiii de erau la buget acum sunt picați! Ajutor! cum combat coruperea asta? Ce pot sa fac??
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:01, 21 Iulie 2024
Puteti sesiza Ministerul Educatiei / Parchetul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Grile 2002-2003 felis felis as vrea grilele care s-au dat la admitere INM in 2002-2003. poate sa-mi spuna cineva unde se pot gasi? daca se mai pot gasi pe undeva...;) (vezi toată discuția)
Sanctiune disciplinara : mustrare scrisa ! Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Andrei-Ionuț COCÎRLĂU Buna ziua ! Am primit vineri sanctiunea disciplinara . Toate presupusele abateri disciplinare ori sunt interpretate gresit ori nu exista . Acum este ... (vezi toată discuția)
Decizie ordonator credit ionigeo ionigeo CA al unei scoli trebuie sa primeasca o hotarare din partea ordonatorului de credit prin care acesta administreaza bunurile scolii? (vezi toată discuția)