avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Revizie instalatie gaze
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Revizie instalatie gaze

Am cumparat un apartament si de aproape 3 ani nu am fost notificat pentru a face revizia la gaze. Trebuie sa iau eu legatura cu cineva care se ocupa de verificari ale gazelor sau sa astept pana voi fi notificat? Cum va ști furnizorul daca eu am facut revizia sau nu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: latka , utilizator 05:32, 20 Iulie 2024
Puteți face revizia cu orice firma autorizata ANRE. După revizie veți fi înregistrată la distribuitorul de gaze din zona, în baza de date, de către firma respectiva.
Presupun ca la cumparare locuință v-ați făcut contract pe numele dvs. la distribuitorul de gaz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documentatie tehnica gaze gelutzu30 gelutzu30 Buna ziua . Am primit o notificare de la ENGIE ca imi expira verificarea tehnica la gaze dar in sistemul lor nu figurez cu aparate de combustibili gazosi puse ... (vezi toată discuția)
Despre teava comuna de gaz a blocului . am fost anuntat scris ... laura1016 laura1016 Despre Teava comuna de gaz a blocului . Am fost anuntat scris , de catre furnizor , ca teava comuna de gaz a blocului nu este verificata si are intirziere ... (vezi toată discuția)
Verificare periodica gaze Milocek Milocek va rog sa-mi spuneti ce se intampla daca nu chem ptr verif din 2 in 2 ani a gazelor. Adica ce sanctiuni sunt? Am facut revizia de 10 ani acum 2 ani si am ... (vezi toată discuția)