avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate vota in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca se poate vota in sedinta ...

Buna ziua,
Va rog sa imi spuneti daca se poate vota in sedinta asociatiei de proprietari propunerea lucrarii de inlocuire a tevilor de apa, pe verticala (ceea ce presupune lucrari in interiorul apartamentelor), fara un deviz prealabil, avand in vedere faptul ca sunt situatii diferite in fiecare apartament si nu se poate face o evaluare a costurilor fara a vedea exact situatia din fiecare apartament.
De asemenea, este convocata sedinta asociatiei de proprietari in data de 24 iulie a.c., desi din cate cunosc propunerile de lucrari se fac in sedinta din primul trimestru al anului (pana acum nu s-a facut nicio sedinta, abia acum este convocata cu ordinea de zi ce include analiza si aprobarea bugetului de venituri si cheltuieli).
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2024
mona constantin, utilizator
Cel mai recent răspuns: mona constantin , utilizator 11:57, 22 Iulie 2024
O evaluare a lucrarilor (intocmire deviz) este necesara pentru a se cunoaste ce se voteaza in adunarea generala.
Contactati 1-3 firme care sa intre in apartamente, sa poata face evaluarea lucrarilor.
Nu ati inteles intrebarea....voiam sa stiu daca ni se poate impune votul in situatia in care nu exista deviz. Eu nu am de ce sa contactez firme pt evaluare, deoarece nu doresc aceasta lucrare. Multumesc
Nu ati inteles intrebarea....voiam sa stiu daca ni se poate impune votul in situatia in care nu exista deviz. Eu nu am de ce sa contactez firme pt evaluare, deoarece nu doresc aceasta lucrare. Multumesc
Asociatia de locatari este cea care contacteaza firme in vederea evaluarii de lucrari care se supun aprobarii in adunarea generala a asociatiei de proprietari.
Iar nu ne intelegem....intrebam daca este legal ce fac ei ACUM...in fine, nu va mai obositi sa raspundeti, astept raspunsul unui jurist. Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modul de stabilire a majoritatii de jumatate plus unu pentru o asociatie de proprietari A2CIA A2CIA Bună ziua. Ce se înțelege prin 50%+1 de ex. la o asociație de 27 de apartamente, pentru a se putea lua o hotărâre? Adică câte o persoană de fiecare ... (vezi toată discuția)