avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... În cazul savarsirii infracțiunilor de lovire sau ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

În cazul savarsirii infracțiunilor de lovire sau alte violente,și ...

În cazul savarsirii infracțiunilor de lovire sau alte violente,și a încălcarii ordinului de restricție, o persoană din familia mea a primit 30 de zile arestare preventiva și cheltuieli de judecata 275 alin (3), în baza încalcarii a articolului 38 alin (1) și 223 alin (2), 226.
Stadiu procesual în Fond, Soluție încheiere finala (dezinvestire). - nu am inteles exact solutia. Este judecat în continuare ?
As dori sa știu care ar putea fi urmările, dacă va ajunge cazul la instanța de apel sau alte instante superioare. Daca da care ar putea fi sentința în cazul infracțiunilor comise ?
Ultima modificare: Sâmbătă, 20 Iulie 2024
Eliza.Gabriela, utilizator

Alte discuții în legătură

Instanta : confirmare renuntare urmarire penala costyreal costyreal Buna ziua, as dori un sfat , sunt chemat in instanta impreuna cu alti 2 prieteni sub acuzatia de lovire sau alte violente, procurorul a solutionat si noi fiind ... (vezi toată discuția)
Arestare pentru art. 371 cezarad cezarad Vreau sa va intreb daca pentru infractiunea prevazuta de art. 371 din Noul cod penal (Tulburarea ordinii si linistii publice) se poate dispune arestarea ... (vezi toată discuția)
Intelegere amiabila pentru infractiunea de loviri si alte violente Anitaaaa Anitaaaa sotul meu a fost condamnat la un an de inchisoare!din asta un an fost o coada de 6 luni!Coada a avut-o pentru lovire si alte violente si l-au prins intre timp ... (vezi toată discuția)