avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua. Proprietarul unui teren extravilan agricol ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua. Proprietarul unui teren extravilan agricol doreste ...

Buna ziua. Proprietarul unui teren extravilan agricol doreste sa incheie un contract de arenda sau de inchiriere pentru terenul respectiv.
Care este perioada minima legala pentru care se poate incheia contractul de arenda si cel de inchiriere? Stiu ca se discuta modificarea perioadei minime pentru care se poate incheia un contract de arenda.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Buna ziua! as dori sa arendez o suprafata de teren agricol. exista ... CatalinaMaria1964 CatalinaMaria1964 Buna ziua! As dori sa arendez o suprafata de teren agricol. Exista o durata minima a contractului de arenda , conform legislatiei actuale? Exista o modalitate ... (vezi toată discuția)
Arenda si executarea silita ramtibel ramtibel Buna ziua, as dori sa gasesc raspuns la o intrebare, situatia este urmatoarea : un teren agricol este arendat, conform legii in vigoare, inregistrat la ... (vezi toată discuția)
Nulitate contract de arenda . buna ziua doresc să achiziționez ... andreea27 andreea27 Nulitate contract de arenda . Buna ziua Doresc să achiziționez un teren agricol , problema este că vânzătorii au încheiat un contract de arenda pe ... (vezi toată discuția)