avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 701 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut, aș dori un sfat referitor la problema mea. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut, aș dori un sfat referitor la problema mea. Într-o ...

Salut, a-și dori un sfat referitor la problema mea. Într-o perioadă relativ scurtă, mă voi separa de persoana cu care am relationat, urmând a-mi căuta o locuință cu chirie. Menționez faptul că pe buletin am adresa încă actuală și faptul că, buletinul îmi va expira peste 3 săptămâni și cu siguranță actuala parteneră nu va dori ca eu să mai figurez la această adresă. Noul meu buletin va avea adresa unde voi locui cu chirie? Ce și cum ar trebui să procedez? Mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Iași 14 , utilizator 17:16, 21 Iulie 2024
Dacă închiriați cu contract și se înregistrează la anaf va puteti schimba domiciliul doar cu contractul de chirie vizat de anaf, fără sa aveți nevoie de proprietar ca să va ia în spațiu.
Și in caz că nu se înregistrează, atunci când îmi voi schimba buletinul ce adresa va fi înregistrată pentru că, adresa actuală bănuiesc, nu va mai fi posibilă. Vă întreb pentru că nu am mai fost în această situație și nu știu cum și în ce fel trebuie să procedez. Vă mulțumesc.
Va faceti carte de identitate provizorie daca nu puteti sa dovediti domiciliul.
Mulțumesc mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adresa de domiciliu pentru luare în spatiu Annett Annett Am o cunostinta care vrea sa se mute cu chirie. Problema e ca ii expira buletinul și nu mai poate avea vechea adresa de domiciliu. Vreau sa o ajut cu ... (vezi toată discuția)
Situatie complicata de luare in spatiu Fedayna Fedayna Situatie de luare in spatiu Buna ziua, Am o proprietate in care am lasat pe cineva sa locuiasca ca sa aiba grija de casa, fara chirie. Persoana ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere ctbv2012 ctbv2012 Am buletinul expirat si pentru ca nu posed o proprietate nu imi pot face o noua carte de identitate. Locuiesc cu chirie in prezent, dar pentru ca nu mai am ... (vezi toată discuția)