avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua. Am achiziționat o mașină în 2023 este ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua. Am achiziționat o mașină în 2023 este in garanție ...

Buna ziua.
Am achiziționat o mașină în 2023 este in garanție are 7200 km nu a ajuns la prima revizie și să defectat. In 12/06/2024 a ajuns in service unde a sta doua săptămâni până în 27/062023 de unde am luat-o am mers 100km să defectat din nou și este din nou în service. Sa făcut o lună și încă mai durează de cînd nu pot folosi mașina. Am făcut și reclamație la OPC și nu am inca nici un răspuns mi sa spus că termenul este de 30/40 zile.Mi să oferit și o mașină la schimb cu condiția să mi se blocheze o sa de bani pe card că garanți și să merg 150 km până la locație să îmi ridic mașină pentru nevoi personale pe raza țări. Ce pot face in situația asta. ? Va mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Filimon , Avocat 21:15, 21 Iulie 2024
Trebuie văzute condițiile în care se oferă garanția și eventualele daune ce vă pot fi obținute pentru lipsa folosinței. Ideal într-un mod amiabilă - în instanță poate dura foarte mult și este destul de dificil de cuantificat această lipsă..

Av. Filimon Cristina

~ final discuție ~