avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1552 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Buna ziua. Pe scurt, fiica mea a sustinut examenul de ...
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Buna ziua. Pe scurt, fiica mea a sustinut examenul de admitere ...

Buna ziua.
Pe scurt, fica mea a sustinut examenul de admitere la UAIM. Pregatire in prealabil 2 ani. Cea mai buna dintre cei pregatiti de profesor. La examen a obtinut o nota foarte mica. Ea a verificat cu profesorul ce a facut la exmen si nota asteptata era mult mai mare. Pe lucrarea predata a fost indrumata sa scrie un alt numar fate de cel de inscriere. La iesirea din sala a fost felicitata de supraveghetorii din sala si indrumata ca la optiuni sa puna o anumita grupa la inmatriculare. Vreau sa arat ca este un copil bun, care totusi ma gandesc ca poate gresi.
Acum din cate am inteles nu se uita nimeni pe contestatiile depuse (informatie din interior). Cum ma asigur ca nota obtinuta este cea de pe lucrarea corecta si nu de pe alta, asta fara a contesta nota. Daca sunt sigur ca nota obtinuta este cea de pe lucrarea fetei atunci nu am nici o problema. Nu vreau decat sa ma asigur ca nota este obtinuta pe lucrarea ei.
Va rog sa ma indrumati cum pot face sa ma asigur ca nota obtinuta a fost obtinuta pe lucrarea fetei si nu pe a altcuiva.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 25 Iulie 2024
Doar sa contestati nota obtinuta.

~ final discuție ~