avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salut, as vrea sa plec sa lucrez in Bulgaria, cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salut, as vrea sa plec sa lucrez in Bulgaria, cu contract de ...

Salut, as vrea sa plec sa lucrez in Bulgaria, cu contract de munca bulgaresc. Am mai lucrat la aceasta companie in Romania.

In contract au stipulat 2 clauze, daca plec in primul an, ma oblig sa le returnez 100% din cheltuielile lor avut cu mine. vreo 6000 de lei, daca ma dau EI afara, ca nu le convine de mine, tot eu ma oblig sa le achit vreo 3000 4000 de lei (LEVA). Aici e buba mea....ce se intampla daca simt situatia imi fac bagajele si plec frumos acasa intr-o zi cu soare? Ma pot obliga sa particip la proces in Bulgaria? sau ma vor da in judecata in Romania sa isi recupereze sumele? Mi se pare abuziv...am incredere in ei ca sunt corecti, dar clauza asta e prea de tot. Ce pot sa imi faca? ma pot trezi cu poprie pe conturi sau executor judecatoresc pe acasa? si daca da, cam in ce situatie? pot ei folosi contractul de munca Bulgaresc sa ma dea in judecata in Romania?

Alte discuții în legătură

Emag imi opresc 1000 lei din retur sorin.dima sorin.dima Salut. Pe 6 decembrie 2016 cand am comandat de la emag un televizor sony bravia pe care am platit 4000 de lei. La momentul respectiv aveau o promotie prin ... (vezi toată discuția)
Executare silita prin poprire alindobromir alindobromir solicit si eu, un raspuns urgent, la urmatoarea speta: am avut un credit la un ifn asupra caruia s-a instituit executare silita prin porpire de catre un ... (vezi toată discuția)
Problema cu avocatul la rezilierea contractului Rob131 Rob131 Buna ziua In februarie 2014 a avut loc o perchezitie domiciliara unde mi-au fost gasite droguri (1g de marijuana, 4 pastile extazy, 2g pulbere alba ca ... (vezi toată discuția)