avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se întâmplă daca nu vreau sa semnez un ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se întâmplă daca nu vreau sa semnez un angajament de plata? ...

Ce se întâmplă daca nu vreau sa semnez un angajament de plata?

Lucrez la un casino si am ieșit ieri minus cu colega 2500 lei. Un minus care nu are nici o explicație : nu a mers niciuna din noi cu borseta cu bani si nici cu borseta goala in afara camerelor, platile catre clienti sunt efectuate corect si nu este nici vreo eroare de sistem, dar banii lipsesc si trebuie sa i punem noi, altfel ni se opresc din salar. Sunt forțată sa semnez un angajament de plata in care recunosc practic ca am adus un prejudiciu firmei. Nu vreau sa l semnez pentru ca n am făcut asa ceva. Problema este ca noi la preluare tura si predare tura semnam un proces verbal ca am preluat o x suma de bani si am predat y suma de bani. Singura "dovada" care o au este ca suma asta s-a pierdut pe tura noastră, fiind semnăturile noastre acolo. Poate sa mi faca ceva legal daca nu semnez angajamentul de plata?

Si inca o întrebare as putea sa ma adresez la vreo institutie in privinta minusului astuia?
Ultima modificare: Luni, 22 Iulie 2024
Mada879, utilizator

Alte discuții în legătură

Urgent vsa vsa mi am dat demisia din 2 decembrie 2010 cu preavizul de 15 zile in perioada 1-15 ian 2011(asa m- a oblicat sefu),iar acum imi vine fostul sef cu un angajament ... (vezi toată discuția)
Plangere penala feli30 feli30 buna ziua,lucrez la un magazin de mezeluri bsi carne,iar feful meu zice ca la ultimul inventar a iesit un minus de 8570rol mentionez ca este gestiune comuna ... (vezi toată discuția)
Lipsa foarte mare la inventar crisulici21 crisulici21 lucrez de 10 ani la o firma cu materiale de constructii ca gestionar iar anul acesta ma scos lipsa 100 de milioane. bani pe care nu i-am furat eu .tin sa ... (vezi toată discuția)