avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1197 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua! Ma intereseaza daca ma poate lamuri cineva ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua! Ma intereseaza daca ma poate lamuri cineva despre ...

Buna ziua! Ma intereseaza daca ma poate lamuti cineva despre o siyuatie
Sunt angajata di 2020 la o firma si in aveasta perioada nu am avut doar salariul minim. In iulie zcest an am primit act aditional cu privire la mmarirea salariului de incadrare la 3700
Lei. Tinand cont de faptul ca zm vechime aproape 4 ani in firma este legal oare sa fiu platita cu salariul minim!? In perioada cuprinsa de la angajare pana in prezent am avut si salariu de incadrare mai mare decat salariul minim.mul
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:19, 23 Iulie 2024
Angajatorul are doua obligatii :
- sa nu incadreze personal cu salarii sub minimum pe economie

- salariul minim poate fi mentinut pentru o perioadă de maxim 24 de luni, de la momentul încheierii contractului individual de muncă. După expirarea perioadei respective, angajaul va fi plătit cu un salariu de bază superior salariului de bază minim brut pe ţară garantat în plată.

Inainte de iulie ce salariu ati avut ?

~ final discuție ~