avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Am o matusa din partea tatalui care a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Am o matusa din partea tatalui care a murit.aceasta ...

Buna ziua
Am o matusa din partea tatalui care a murit.aceasta era bolnava cu handicap retard si turore era sora acesteia .are un apartament care nu statea nimeni si am primit acordul tutorelui sa il renovez .acum dupa ce se va face succesiunea tata cu matusa (tutorele)ce acte ar trebuii sa facem pentru a trece apartamentul pe numele meu.mentionez ca cele doua matusi nu au copii sau soti.va multumesc
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:51, 23 Iulie 2024
După dezbaterea succesiunii, tata și cealaltă mătușa va pot face fie un contract de donație, fie un contract de întreținere (dacă mătușa sau tata doresc îngrijire pana la deces)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua tatal meu are doua surori una dintre ele este cu retard ... johny gyo johny gyo BUNA ZIUA TATAL MEU ARE DOUA SURORI UNA DINTRE ELE ESTE CU RETARD DIN NASTERE IAR CEA LALTA ESTE TUTORE.CEA BOLNAVA ARE UN APARTAMENT PE NUMELE EI CARE NU A ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ma numesc gheorghe cristian si as vrea sa va adresez ... Gheorghecristian663 Gheorghecristian663 Buna ziua. Ma numesc Gheorghe Cristian si as vrea sa va adresez urmatoarea problema: Tatal meu a primit un apartament de la mama lui, printr-un contract de ... (vezi toată discuția)