avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Litigii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Litigii

Am cumparat o masina secon hand cu contract vanzare_cumparare valabil.Masina a fost verificata vizual la fata locului,,probat in mers.Nu arata martori aprinsi..Am primit prealabil dovada de verificare Car Vertical.Dupa ce masina a venit acasa pe propriile roti (200 km!) la trei zile arata probleme la sistemul electronic.Intrebare:pot sa returnez masina ori sa-mi recuperez banii ?
Mașina SH trebuia verificata la un service autorizat ,asa ar proceda orice cumpărător diligent Din punctul meu de vedere șansele de a recupera ceva sunt infime ca să nu spun 0.Singura soluție ar fi sa notificați vânzătorul, sa încercați o negociere deși este greu de crezut ca acesta va fi impresionat de demersurile dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Constituie fapta penala modificarea kilometrajului auto ? acrucspiru acrucspiru Am acizitionat de curand o masina second hand din Germania, la care vanzatorul m-am asigurat de nenumarate ori ca kilometrajul este real. Vanzatorul a afirmat ... (vezi toată discuția)
Țeapă cu mașina second-hand: am cumpărat-o fără să o verific, deși vânzătorul era dispus să mergem în service. pot să îmi recuperez banii dacă îl acționez în instanță? Am cumpărat o mașină fără să o verific. Mergea bine, arata bine, văzătorul a refuzat avans in cont și era dispus să mergem la service. Am făcut ... (vezi toată discuția)
Masina noua 1000 km in service defect de fabricatie doclaro doclaro Buna ziua, Am cumparat o masina noua si la 1000 km mi-a aparut cheia de service cu avarie sist de franare in bord si alti martori am tras pe dreapta am ... (vezi toată discuția)