avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună ziua am ordin de protectie de 500m pe o perioada ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună ziua am ordin de protectie de 500m pe o perioada de 6 luni ...

Bună ziua am ordin de protectie de 500m pe o perioada de 6 luni ,dar eu nu pot merge la munca nu sunt lăsat pentru ca locul de munca este lângă locul de munca al soției ce pot face sa merg la munca ,PS am făcut apel pe data de 28 .06.2024
Explicați aceasta situație instantei de apel,pana la judecarea acestuia discutați cu organele de politie,etc.Soluțiile se discuta cu un av angajat,e greu pe un forum ,depinde de situația dvs,ați fost prezent când s a judecat,ați explicat situația instantei de fond,aveți brățară sau doar ordinul simplu etcetc.Daca vreți soluții sunt necesare demersuri ,probatoriu pt apel pregătit etcetc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună, sunt parte reclamantă într-un proces prin care am cerut ... marysimo marysimo Bună, Sunt parte reclamantă într-un proces prin care am cerut să se constate nulitatea absolută a unui contract de vânzare cumpărare teren extravilan. ... (vezi toată discuția)
Pot retrage o intimpinare pe care amfacut o la o cerere de chemare ... Adrian1953 Adrian1953 Pot retrage o intimpinare pe care amfacut o la o cerere de chemare in judecata ? O pot anula printr o cerere care sa fie depus la dosar intru cit m am ... (vezi toată discuția)
Pe 29 iunie , anul acesta , tatal meu m- a agresat fizic , urmand ... Ema.47 Ema.47 Pe 29 Iunie , anul acesta , tatal meu m- a agresat fizic , urmand ca eu sa primesc certicifact medico - legal si sa urmez toate procedurile cu politia . Fiind ... (vezi toată discuția)