avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... modificare dobanda credit IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

modificare dobanda credit IFN

Bună ziua. Imi spune-ti vă rog răspunsul la următoarea problemă: am credit la un IFN. Dacă s-a dat legea că nu e voie să fie costul total al creditului mai mare decât dublul creditului , trebuie să fac cerere la IFN să modifice dobânda conform noii legi sau o fac ei din oficiu? Mulțumesc pentru raspuns.
Ultima modificare: Marți, 23 Iulie 2024
cammelia27, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, din pacate, in decembrie am luat un imprumut de la ... Arrow127 Arrow127 Buna ziua, Din pacate, in decembrie am luat un imprumut de la IFN-ul de mai jos si nu am mai putut plati din motive personale. Nu stiu ce sa fac, am lasat ... (vezi toată discuția)
Credit abuziv ifn ContSters467198 ContSters467198 Am achiziționat un produs de pe un magazin online . Produsul era integrat Intr-o campanie \"X rate fara dobânda\" creditul urmând să fie acordat de către ... (vezi toată discuția)
Lichidare credit hecuba hecuba Buna ziua, as dori sa imi lichidez creditul deschis la o institutie. Eu imi platesc lunar rata, prin data de 10 ( scadenta e in 15), ei prin 22 incep sa ma ... (vezi toată discuția)