avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 818 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună seara tuturor. Probabil și sigur nu sunt nici ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună seara tuturor. Probabil și sigur nu sunt nici primul nici ...

Bună seara tuturor. Probabil și sigur nu sunt nici primul nici ultimul cu aceasta problemă. De curând am primit prin posta o scrisoare de la un birou executor ESC pentru un credit din 2008 luat la acea vreme pentru fostul meu șef de pe vremea aceea. După câteva zile sa pus poprire pe cont, cont pe care primesc salariul. Sunt din Brașov, și am nevoie de un avocat pentru problema mea.
În primul rând, când a fost efectuată ultima rată. Dacă nu au trecut 3 ani de la plata ultimei rate, nasol. Dacă au trecut mai mult de 3 ani, conform Codului civil aveți DOAR 15 ZILE de la înștiințarea executorului sau cu puțin noroc de la data popririi contului de salariu, pentru formularea unei contestații la executare. Nu ați făcut nicio hârtie semnată de mână cu fostul șef ? Sau nu i-ați dat banii prin transfer bancar ?

PFA Secretar notariat
Creditul este din 2008

15 zile de la primirea plicului? Lucrătoare presupun
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2024
gi-jane2, moderator
calendaristice. Nu se socotesc prima zi cand ati primit si ziua in care termenul se implineste , iar daca ultima zi pica in zi nelucratoare, mai castigati o zi.

~ final discuție ~