avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara , am o întrebare în legătură cu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara , am o întrebare în legătură cu animalele la ...

Bună seara , am o întrebare în legătură cu animalele la sat . Nu am nicio problemă ca oamenii cresc animale , însă mizeria pe care o lasă pe drumul public e sub orice critică . E un vecin care are vreo 30 de vaci și de fiecare dată când pleacă și vin din ciurda tot drumul e plin de balegă . Mai mult vacile intră pe stradă și lasă excremente și în fața casei . Când merg acasă și las puțin mașina pe marginea drumului tot timpul e împroșcată cu rahat de vacă . Să nu zic ca este și zgâriată de coarnele vacilor .
Cu vorba bună nu se poate ca se ofensează proprietarii . Au un om la vaci care stă pe bicicletă și fumează în urma vacilor .
Este normal ca drumul public să fie murdar tot timpul ? Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 11:58, 25 Iulie 2024
Asta e viata la tara. Unde ai crescut?
5 din 5 utilizatori consideră
acest răspuns util
A fist odata, acum nu mai e asa viata la tara.
Enil a scris:

4 din 4 utilizatori consideră
acest răspuns util
nu asta e viata la tara, nu trebuie sa stai in jeg ca stai la tara. Cred ca ar trebui sa se civilizeze si cei cu mentalitatea asta. Daca nu ii educi cu vb, poate cu amenda merge.
Enil a scris:

@155, faceti plangere la politia locala.
Mașina e electrică sau hibrid, ori pe benzină, motorină sau GPL? Dacă merge cu combustibili fosili, face mai multă mizerie decât vacile.

~ final discuție ~