avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua! am 19 ani impliniti, si sunt împreună cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua! am 19 ani impliniti, si sunt împreună cu o fată ...

Buna ziua! am 19 ani impliniti, si sunt împreună cu o fată de 14 ani, Diferența fiind de 4 ani si câteva luni, ideea e ca ma simt vinovat ca suntem împreună, știu foarte bine totu, dar imi e si greu sa renunt la ea, am întâlnit f multe femei de toate vârstele, si cu ea ma înțeleg foarte bine, la nivel de comunicare, subiecte, comportament, avem ambii gandiri f mature, deși îmi pare rau ca e nevoita sa gândească matur, dar am nevoie sa știu cum sa procedez, nu vreau să i fac rău, dar vreau să evit si despărțirea pentru că tin enorm la ea(avem o luna) tin sa precizez ca am avut relații lungi si vreau răspunsuri argumentate, nu ceva ce auzi mereu, am nevoie de mai multe puncte de vedere, e importantă pentru mine si ii vreau tot binele, m-am gândit si la un psiholog pentru a vorbi toată treaba cu un adult, fara sa existe probleme de a ma cunoaște cu persoana astfel mi-ar fi mai ușor, voi ce ziceți, ce să fac? Multumesc oricum!

Alte discuții în legătură

Fiica mea abuzata psihic de tatal vitreg floralin floralin buna dimineata.am si eu o problema legata de fica mea din prima casatorie care are 15 ani si de vreo2 ani nu se mai intelege cu actualul tata vitreg cea ce a ... (vezi toată discuția)
Ce se poate face când cineva din afara familiei influențează negativ copilul? ContSters443340 ContSters443340 Buna ziua! Ce se poate face? Unui copil de 11 ani, o persoana il tot influenteaza negativ, la minciuna in familie, spionarea in familie a parintilor ca sa ... (vezi toată discuția)
Locuit singura la 15 ani ... anoanonim0527 anoanonim0527 Buna ziua, am 15 ani și părinții mei sunt despărțit, încă nu au divorțat. După ce părinții mei s au despărțit eu am mers la apartamentul mamei ... (vezi toată discuția)