avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1337 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Buna ziua, am avut o creanta certa, lichida, exigibila ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Buna ziua, am avut o creanta certa, lichida, exigibila si care ...

Buna ziua, am avut o creanta certa, lichida, exigibila si care nu era prescrisa, pe care am putut sa o incasez doar apeland la o societate de avocati specializati. Vreau sa stiu daca am posibilitatea sa refacturez catre debitor costurile cu aceasta societate si daca da, care ar fi baza legala pentru asta ? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: calin.oachis@proalf.ro , utilizator 16:33, 24 Iulie 2024
Ideal ar fi fost să cereți aceste cheltuieli în cadrul litigiului.

Puteți solicita contravaloarea facturii achitată către societatea de avocați, însă nu puteți cere decât onorariul fix, nu și onorariul de succes. Dacă nu vi-l restituie, trebuie deschisă din nou o acțiune în justiție pentru recuperarea acestor costuri.

Av. Filimon Cristina
Multumesc mult, imi dati si baza legala a acestei solicitari ?
Art. 453 cod procedura civila
Multumesc, salutari cordiale!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contracte comerciale LIH LIH Buna ziua, Va sa-mi spuneti care este diferenta intre contract de colaborare intre un PFA si o societate, contract de agent adica contract de intermediere si ... (vezi toată discuția)
Cum recuperez bani pe care i-am facturat unei societati ? edilmiki edilmiki in luna a opta anului 2009 am facturat unei societati o suma maricica si de atunci refuza sa ne dea bani mentionez ca avem contract cu aceasta firma si nu ... (vezi toată discuția)
Contestatie og5 Andrei Dina Andrei Dina Imi poate da cineva cateva exemple de motive pentru formularea unei actiuni in anulare impotriva og5? (vezi toată discuția)