avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am o întrebare, dacă ma puteți ajuta. ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am o întrebare, dacă ma puteți ajuta. Dacă am ...

Bună ziua!
Am o întrebare, dacă ma puteți ajuta.
Dacă am primit în locuință o persoana, nu am făcut contract de închiriere, nu are mutație la această adresă, nu plătește chirie, nu plătește utilități, ma ajuta doar la treburi în gospodărie, dar în ultimul an consuma alcool zilnic, face murdar, face stricăciuni,creează conflicte și refuza sa plece, cum trebuie sa procedez ca să evacueze spațiul? Menționez că nu îmi este rudă și dețin proprietatea locuinței. Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2024
ccrys29, utilizator
Cel mai recent răspuns: Anamaria Plevit , Avocat 10:48, 26 Iulie 2024
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Varianta legala 100% este sa o evacuați prin procedura speciala a evacuării obținându-se hotărâre judecătorească.Politia nu are competente sa va ajute în aceasta problema asa ca instanta ar fi singura varianta.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
daca devine violent chemati politia si solicitati un ordin de protectie provizoriu. il vor evacua din casa, si mai departe va descurcati dvs sa va schimbati incuietorile
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bună ziua,
Prin procedura evacuării.

Apelați la un avocat, de oriunde din țară, să va îndrume corespunzător.

Succes,


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce drepturi are o persoană cu mutație? Maximilian404 Maximilian404 Un membru al familiei mele a primit în domiciliu o persoană foarte violentă, un bărbat mai tânăr care precedent nu a avut locuință, bărbatul desigur ... (vezi toată discuția)
Evacuare abuziva din locuinta piticaalina piticaalina Buna ziua,scriu acest mesaj pentru a afla daca se mai poate face ceva in urmatoarea situatie:in anul 1983 parintii mei s-au mutat in Bv din alt oras,au stat in ... (vezi toată discuția)
Relatie chirias/proprietar olivianus olivianus buna ziua ! As vrea sa pun in discutie o idee ipotetica. Un proprietar de apartament, inchiriaza aparatamentul, unui chirias.aici sunt 2 variante de ... (vezi toată discuția)