Bună ziua!
Am o întrebare, dacă ma puteți ajuta.
Dacă am primit în locuință o persoana, nu am făcut contract de închiriere, nu are mutație la această adresă, nu plătește chirie, nu plătește utilități, ma ajuta doar la treburi în gospodărie, dar în ultimul an consuma alcool zilnic, face murdar, face stricăciuni,creează conflicte și refuza sa plece, cum trebuie sa procedez ca să evacueze spațiul? Menționez că nu îmi este rudă și dețin proprietatea locuinței. Mulțumesc!
Varianta legala 100% este sa o evacuați prin procedura speciala a evacuării obținându-se hotărâre judecătorească.Politia nu are competente sa va ajute în aceasta problema asa ca instanta ar fi singura varianta.
cris0811
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
daca devine violent chemati politia si solicitati un ordin de protectie provizoriu. il vor evacua din casa, si mai departe va descurcati dvs sa va schimbati incuietorile
CRIMO
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Buna ziua !
Nu cred ca exista cineva pe planeta Pamant sa va oblige sa mai tineti in casa o astfel de persoana . Fara contract de inchiriere , fara mutatie , fara sa plateasca nimic. Politia normal ca nu se baga in asa ceva . La un avocat ati fii apelat in cazul in care , avea contract sau mutatie .Asa ce face avocatul pentru dumeavoastra ? Bani cheltuiti si eventual un executoe , ca sa ce ? Am trecut print-o situatie in care persoana avea mutatie la mine in apartament . Da . atunci apelezi la un avocat etc , etc . Eu am avut noroc , a plecat singura doar pe baza citatiei de la avocata .Dar sa revin .
Calea cea mai simpla (doar daca e cum spuneti ) , schimbati yala si numai intra in casa .
In cazul in care incearca fortarea in casa , atunci e altceva si anume , violare de domicilui si e de competenta politiei .
Daca are lucruri la dvs. stabili o zi si va intalniti sa i le dati .
Nu se pune problema daca vrea sau nu sa plece .
Va pleca !