avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 610 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL domeniul construcții prestari în Franta
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL domeniul construcții prestari în Franta

Buna seara,am un SRL domeniul construcții și as vrea sa fac un contract prestări servicii de placări cu polistiren pentru firma din Franța, cu angajații mei.Cum trebuie sa procedez ,sa nu fie confundata activitatea de prestări servicii cu activitatea de punere la dispoziție de personal (,,cod caen ,7820).Menționez ca firma din Franța este firma subcontractanta.Cum este legal sa prestez aceste servicii ?
Ultima modificare: Joi, 25 Iulie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:42, 27 Iulie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
De principiu trebuie reglementat foarte bine și clar faptul că SRL-ul dumneavoastră funcționează după propriul program, propriile reguli, propriile materiale/echipamente, cu angajații săi care sunt plătiți de către SRL etc.

Cumva trebuie să reiasă tot ceea ce v-am scris mai sus din ansamblul contractului, nu există o clauză magică ce ar putea să le acopere pe toate, ca să zic așa.

Nu mi-e clar un lucru - lucrările se defășoară în Franța sau societatea de acolo prestează niște serivicii de acest gen în România și caută subcontractori și ei, la rândul lor?

Av. Filimon Cristina
Nu se va confunda activitatea .. in baza contractului de prestari servicii , angajatii dvs vor fi detasati la societatea din Franta.

Detaşarea temporară în Franţa a unui salariat român
[ link extern ]

~ final discuție ~