avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 737 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua. Am o casă lipită de a vecinului dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua. Am o casă lipită de a vecinului dar fiecare are ...

Bună ziua. Am o casă lipită de a vecinului dar fiecare are peretele lui. Între pereți este o distanță de 15 cm vizibilă doar în pod. Eu vreau să modific acoperișul și să mă înalț 60 cm(calcan). Am nevoie de acordul vecinului?
Cel mai recent răspuns: archibaldo , utilizator 19:58, 24 Iulie 2024
In primul rand aveți nevoie de autorizație de construire ... condițiile le veți afla din certificatul de urbanism pe care-l obțineți foarte ușor (pe baza unei cereri tipizate + extras carte funciara de informare si extras de plan cadastral (nu mai vechi de 30 de zile) + taxa emitere certificat de urbanism.
Prin certificatul de urbanism primăria vă va informa daca este necesar acordul vecinului sau nu.
Ultima modificare: Miercuri, 24 Iulie 2024
archibaldo, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce conditii trebuie sa indeplineasca ridicarea unei constructii, fata de vecini dorelbaiu dorelbaiu Casa mea este o constructie de caramida, parter, tip vagon, avand calcanul pe hotarul cu proprietatea vecina, care este un spital. Aici, spitalul are o fasie ... (vezi toată discuția)
Cu acoperisul peste gard mircea10 mircea10 Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de o casa de vacanta pe care o detin intr-un orasel de provincie. Un vecin a inceput sa construiasca o casa ... (vezi toată discuția)
Acord notarial vecin reparare acoperis si mansardare cristian-mihai cristian-mihai Buna ziua, Acum jumatate de an am cumparat o locuinta din perioada interbelica pe care vreau sa o renovez si sa ma mut in ea. Constructia are deja un ... (vezi toată discuția)