avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua Tuturor!! In urma unui proces pt Dezbaterea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua Tuturor!! In urma unui proces pt Dezbaterea mostenirii ...

Buna ziua Tuturor!!
In urma unui proces pt Dezbaterea mostenirii am primit ca si mostenitor, o sulta in bani si 2 loturi de teren...imi poate spune cineva cum pot intra in posesia lor ,procesul fiind incheiat cu hotarare definitiva si irevocabila?
Multumesc si o zi buna !
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pt sulta contactați partea care v o datorează sau apelați direct la executor pt terenuri cu hotărârea legalizata mergeți la Cartea Funciara și intabulati,va înscrieți pe rol fiscal la taxe și impozite locale etc.
am inteles bine oare?...daca nu vrea sa plateasca de buna voie ,trebuie sa astept sa curga un termen de 3 ani de la hotararea instantei pana sa merg la executor?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Total pe dos. Tocmai, sa nu așteptați sa treacă 3 ani pana sa mergeti la executor pt ca intervine prescriptia. Legalizati hotararea daca nu ati facut,o încă și mergeti cat mai curând.
Ați înțeles total greșit.Se pare ca nu ați avut av la proces asa ca măcar acum consultati unul pt a va ajuta dacă nu va descurcați..

~ final discuție ~