avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am găsit recent o informație pe internet: facultatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am găsit recent o informație pe internet: facultatea și masterul ...

Am găsit recent o informație pe internet: facultatea și masterul sunt vechime în muncă. E adevărat? Un tânăr absolvent care se angajează are deja vechime în muncă perioada facultății? Deci pornește de la 4 sau 6 ani vechime cât a durat facultatea?
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 21:50, 25 Iulie 2024
Studiile superioare nu se considera vechime in munca imediat dupa absolvirea acestora. Acestea vor fi luate in vedere la stabilirea stagiului de cotizare in momentul pensionarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Studii superioare la asistenti medicali ella11 ella11 :training:Sunt asistent medical cu studii posliceale si lucrez in blocul operator compartiment anestezie.Totodata sunt si in anul 4 la Medicina Sectia ... (vezi toată discuția)
Perioada masterului este considerata vechime in munca? iancau_Anamaria iancau_Anamaria Buna ziua, Am incheiat contractul de munca pe data de 7.01.2011 cu acordul partilor. Nu mi-am gasit de lucru si as vrea sa ma inscriu la somaj, va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)
Studii superioare sau de scurta durata? mircea_c mircea_c Va rog tare mult sa-mi raspundeti la o intrebare: Facultatile de 3 ani in sistem Bologna(fara master), sunt considerate studii superioare sau studii de scurta ... (vezi toată discuția)