avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Buna ziua, va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta: Firma ...

Buna ziua,
va rog daca ma puteti ajuta cu urmatoarea speta:
Firma A rezidenta in Romania importa bunuri din afara UE in regim de perfectionare activa. Firma B rezidenta in Romania presteaza serviciile de prelucrare a bunurilor pe care firma A le va exporta inafara UE.
intrebarea este:
Firma B va factura prestarea de servicii in regim de scutire de tva conform art.295 (1) lit a) pct.5 si care sunt documentele necesare pentru scutire?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Export la vama din ro de o firma din ue Vlajoaga Robert PFA Vlajoaga Robert PFA Am urmatoarea problema: Firma A din Romania Cumpara un bun din UE. Il prelucreaza si factureaza bunul plus prelucrarea firmei B din Franta dar il pune la ... (vezi toată discuția)
Cum facturez danuuu danuuu O firma de transport din Romania face un transport de marfa catre Serbia o firma din serbia? cu tva sau fara? Firma din romania face catre serbia un transport ... (vezi toată discuția)
Facutrare cu sau fara tva prestare servicii beneficiar strain cornel_t12 cornel_t12 Buna ziua, Vreau sa stiu daca facturez CU sau FARA TVA in urmatoarele conditii: - Este vorba de prestare servicii, nu de vanzare de bunuri. Prestatorul, SRL ... (vezi toată discuția)