avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie

Pensie
Cel mai recent răspuns: Bianca_Livia , utilizator 20:29, 25 Iulie 2024
Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns fata de următoarele: femeie, fara copii, născută în 1 mai 1970, lucrez din 01.02.1988, având aprox. 36 ani de muncă, aș dori să știu daca conform noii legi a pensiilor, aș putea să beneficiez de pensie anticipată parțială fara penalizare in anul 2028, după împlinirea a 58 de ani, dat fiind că se vor aduna peste 40 de ani de muncă, chiar daca nu voi împlini condiția de vârstă (5 ani înainte de împlinirea vârstei de 65 de ani). Va mulțumesc pentru răspuns.



~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare anticipata luciacita luciacita Buna ziua, tatal meu are 41 de ani de munca, 58 de ani varsta.Cand ar putea iesi la pensie anticipat? Multumesc, Lucia Cita (vezi toată discuția)
Pensionare anticipata lupica lupica Cu scuzele de rigoare va supun atentiei o speta ,cu rugamintea pentru cei cunoscatori in domeniul respectiv sa-si expuna o parere asupra ei : Deci ,este ... (vezi toată discuția)
Pensionare say say Cine ma poate lamuri? O persoana nascuta in anul 1950, 18 mai, angajata in anul 1970 si care a lucrat 2 ani in grupa a 2 a se poate pensiona in luna ... (vezi toată discuția)