avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate baiatul meu a luat de la o colega niste haine si nu ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

baiatul meu a luat de la o colega niste haine si nu i-au placut ...

baiatul meu a luat de la o colega niste haine si nu iau placut , ia spus ca nui plac si sa le deie inapoi dar colega nu mai vrea sa le ia inapoi si cere mereu bani pe ele , de la un timp a inceput sa al caute si pe acasa sa faca scandal sa auda si vecini ,ce trebuie sa faca baiatul
Cel mai recent răspuns: cornel72 , utilizator 22:04, 25 Iulie 2024
Cati ani are baiatul, de ce a luat haine care nu ii plac și ce haine vinde fata? Ale ei sau de unde?
baiatul are 20 de ani , hainele sunt noi nu stim de unde le are colega baiatului ,baiatul a vrut sa le cumpere dar nu iau placut , baiatul ia spus de la inceput ca daca nui plac le da inapoi dar ia acum nu mai vrea sa le ia inapoi ia a mai facut asa si cu alti colegi , baiatul lucreaza doamna este colega de munca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna . am si eu o problema pe care nu o pot rezolva .am un baietel ... ivuanamaria@yahoo.com ivuanamaria@yahoo.com Buna . Am si eu o problema pe care nu o pot rezolva .Am un baietel in clasa a -I-a si o golega de a lui tot in aceasi clasa cu el are probleme de comportament ... (vezi toată discuția)
Program vizita copii Alina095 Alina095 Bună ziua sunt divorțată cu doi copii tatăl nu are program de vizita fix avem custodie comuna el fiind plecat mai mult de o luna și ceva e în tara sia ... (vezi toată discuția)
Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori ... Babes Monica Elena Babes Monica Elena Suntem căsătoriți de 3 ani și avem un băiețel de 2 anișori . Problemele au apărut când a apărut băiețelul. Noi stăm într-o casă 3 famili (socri ... (vezi toată discuția)