avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Program vizita copii
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Program vizita copii

Bună ziua sunt divorțată cu doi copii tatăl nu are program de vizita fix avem custodie comuna el fiind plecat mai mult de o luna și ceva e în tara sia luat copii la inceput și de atunci nu a mai dat nici un semn cai vrea pana acum și a trecut o luna a zis ca astepta de la mne dar este obligația mea sal caut eu sa ia copii ,tot el a fost cel suparat ca nu sia putut lua copii când ia cerut a zis cai ia când are timp și când se poate dar într-o luna de zile știind ca ai venit după atâta timp în tara chiar asa ocupat ai putut fii incat sa nui mai poți lua de abea acuma ce as putea face ca să nu mai fie discuții.
Ultima modificare: Luni, 17 Iulie 2023
Elena Andreea, administrator
Cel mai recent răspuns: Alina095 , utilizator 11:12, 17 Iulie 2023
Sa mergeti de comun acord la un notar si sa puneti un program de vizita hartie sau sa stabuliti unul prin instanta, asa daca mai vine si comenteaza ii aratati programul ( faceti o copie de pe el, nu originalul-ca poate il rupe...) si vedeti ce mai zice apoi.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
a zis ca astepta de la mne

ce astepta de la dvs ? daca voia copiii, iii cauta
nu e treaba dvs sa il manati de la spate.

ce as putea face ca să nu mai fie discuții.

nu il mai luati in seama si nu vor mai fi siscutii, daca ii vrea ii cauta. daca vrea, cere sa fie fixat un program de vizita.
Și el ar putea cere program de vizita da nu a făcut-o pana acum și sunt aproape 5 ani de când suntem divorțați pentru nu-și permite program de vizita ca el sta în Anglia după 1 a venit în tara și de o luna și ceva e în tara sia cerut doar la început adik undeva pe 30 mai au fost de 2 ori la el odata ia cerut si odata iam dat eu ca vroia si ei si lam sunat sa nu mai zic ca odata a sunat copilu ca vrea in parc cu el si a zis ca nu se poate acuma iar de pe data de 7 8 iunie nimik nu a mai zis ca vrea copii de abea vineri a dat mesaj cai vrea și nici ei nu au vrut sa meargă nui pot obliga a zis ca ce fac ce vor ei ca nu decid ei și copii au 8 și 10 ani nui pot obliga sa meargă

gi-jane2 a scris:

nu il mai luati in seama si nu vor mai fi siscutii, daca ii vrea ii cauta. daca vrea, cere sa fie fixat un program de vizita.

Daca aveam ceva cu el cum zice ca am ceva cu el ceream program fix da am zis ca hai avand in vedere cai plecat cand vine sa aiba posibilitatea sai ia dar daca tu nu ceri eu ce sa dau eu tot am așteptat de atunci mesaj

Alina095 a scris:

Și el ar putea cere program de vizita da nu a făcut-o pana acum și sunt aproape 5 ani de când suntem divorțați pentru nu-și permite program de vizita ca el sta în Anglia după 1 a venit în tara și de o luna și ceva e în tara sia cerut doar la început adik undeva pe 30 mai au fost de 2 ori la el odata ia cerut si odata iam dat eu ca vroia si ei si lam sunat sa nu mai zic ca odata a sunat copilu ca vrea in parc cu el si a zis ca nu se poate acuma iar de pe data de 7 8 iunie nimik nu a mai zis ca vrea copii de abea vineri a dat mesaj cai vrea și nici ei nu au vrut sa meargă nui pot obliga a zis ca ce fac ce vor ei ca nu decid ei și copii au 8 și 10 ani nui pot obliga sa meargă

gi-jane2 a scris:

De comun acord nus dacă se va putea dar ar putea cere si el program de vizita dacă nui convine îmi lasă mesaj :"Ca o sa te anunț când vin sa iau copii săptămână viitoare" pai și eu ce fac nu trebuie sa fac nici un plan pana nu îmi da el mesaj da ce nu spui vezi ca săptămână viitoare vin și ii iau în weekend trebuie sa vadă întâi dacă poate cred ca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita minor cristinahogye cristinahogye Ma confrunt cu urmatoarea problema: tatal fetitei mele refuza sa ma anunte din timp pentru cat timp intentioneaza sa tina fetita la el, avand in vedere ca are ... (vezi toată discuția)
Program de vizita ionelaagapie ionelaagapie Buna ziua...daca sunt divortata de 2ani jum,cu un copil de 4ani,care in tot acest timp tatal copilului l a vizitat de 3 ori,si de 2 ori in prezenta mea...vine ... (vezi toată discuția)
Vizitarea minorilor in timpul divortului valylie valylie Buna ziua!!Sant in divort cu sotia mea ,avem 2 fetite impreuna de 7 si 8 ani.Cu toatea ca de cand am intentat divort am platit pensie alimentara cam cit ar ... (vezi toată discuția)