avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 791 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Calcul concediu de maternitate daca ultimele 6 luni au ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Calcul concediu de maternitate daca ultimele 6 luni au fost de CIC

Buna ziua,

Daca sunt in concediu de creștere copil și în ianuarie 2025 ar trebui sa revin la birou, însă în martie nasc al doilea copil, am înțeles că pot intra direct in concediu prenatal. Întrebarea mea este: cum se calculează cuantumul concediului de maternitate pt cele 126 de zile, 85% din media veniturilor brute a ultimelor 6 luni care este? Că ultimele 6 luni au fost de CCC. Iar al doilea CCC in care voi intra după cele 126 de zile, ce cuantum va avea?
Mulțumesc.
Ultima modificare: Vineri, 26 Iulie 2024
Geoflor, utilizator

Alte discuții în legătură

Indemnizație 2017....6 sau 12 luni????? somial somial Îmi puteți spune cum se calculează indemnizația pt creșterea copilului? Am citit intr un articolul care zicea ca valoarea bruta a îndemn. Reprez.85% din ... (vezi toată discuția)
Concediu maternal Ioana1707 Ioana1707 Buna seara! Ma aflu in urmatoarea situatie: lucrez de 5 luni si sunt insarcinata in 2 luni. As dori sa imi iau concediu maternal cu 2 luni inainte sa ... (vezi toată discuția)
Concediu prenatal veronica-t veronica-t Angajarea a fost facuta la inceputul lunii iulie 2010, primul concediu medical l-am luat in februarie 2011 , dupa ce am anuntat la serviciu ca sunt ... (vezi toată discuția)