avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obtinere permis de munca in Romania
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obtinere permis de munca in Romania

Buna ziua.

Am o cunostinta stabilita in Dubai, insa dansul e din Pakistan. Doreste sa isi faca un SRL si ar dori sa obtina permis de munca aici. Cel putin asta sustine dansul. Eu nu sunt la curent cu legislatia si nu stiu exact daca chiar are nevoie de acest permis.

Nu sunt sigur la cine ar trebui sa apelez, desi cred ca un avocat in dreptul muncii ar putea sa il ajute. Puteti sa ma indrumati putin sa stiu la cine sa apelez?

Daca puteti sa il ajutati, cu mare drag va pun in contact. Multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:18, 26 Iulie 2024
Pasii sunt urmatorii:
1. infiintare SRL , in care in actul constitutiv trebuie sa fie numit administrator si sa fie singura persoană numită în această funcție;
Detalii infiintare
[ link extern ]

2. Potrivit informatiilor de pe site-ul IGI, nu trebuie îndeplinite prevederile punctului nr.1 de mai sus dacă vă încadrați în următoarele categorii:
- dețineți funcția de administrator într-o societate comercială cu participare străină și sunteți singura persoană numită în această funcție;
...
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliul de administratie srl a.stancu@ a.stancu@ Buna ziua, se da urmatoarea speta : SRL cu 2 asociati persoane juridice straine, doreste creare consiliul de administratie format din Presedinte si 2 ... (vezi toată discuția)
Strainii si legile noastre dark_maria87 dark_maria87 Un cetatean extra-european (pakistanez) poate deveni PFA in Romania? Ce are nevoie? Stiti? Nu vreau sa ma casatoresc cu el doar pentru acte dar vreau sa-l ... (vezi toată discuția)
Pensionar administrator de srl Cami_G Cami_G Buna ziua, Un pensionar, administrator de SRL (neplatitor de TVA), are obligatia de a avea carte de munca? Care sunt obligatiile care i-ar reveni in ... (vezi toată discuția)