avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 260 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua! Ieri am avut aceasta pronuntare din partea ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua! Ieri am avut aceasta pronuntare din partea tribunalului ...

Buna ziua!
Ieri am avut aceasta pronuntare din partea tribunalului si as vrea sa stiu daca am avut castig de cauza si daca imi pot pastra permisul.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 09:53, 27 Iulie 2024
Acesta este raspunsul tribunalului:
Solutia pe scurt: Admite apelul. Schimbă în tot sentinţa apelată în sensul că: Admite plângerea contravenţională. Anulează procesul verbal de contravenţie contestat. Definitiva. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei în data de 26.07.2024
Document: Hotarâre 692/2024 26.07.2024
A fost admisa cererea dv de apel, scrie clar: s-a anulat PV. In PV era mentionata sanctiunea retinerii permisului, acesta nu mai produce efecte, deci nu vi se mai ia permisul. Da, ati castigat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Buna seara va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. am trimis ... LucianG10 LucianG10 Buna seara Va rog daca ma puteti ajuta cu un raspuns. Am trimis o plangere contraventionala in legatura cu o amenda primita pt necompletarea PLF ului si am ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, ... alexandrugrigo alexandrugrigo Buna ziua, am mai jos solutia unui dosar de contestatie la executare, imi traduceti si mie ce inseamna solutia de mai jos ? Multumesc. Tip solutie: Admite ... (vezi toată discuția)