avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 611 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... As dori mai multe informatii despre regulamentul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

As dori mai multe informatii despre regulamentul de ridicare ...

As dori mai multe informatii despre regulamentul de ridicare si stocare a vehiculelor dupa un accident rutier in judetul Ialomita. In cazul meu, masina a fost ridicata de pe terenul agricol unde a fost accidentul si dusa intr-un parc auto fara a fi informat ulterior decat verbal. Nu exista o instiintare scrisa sau contract de ridicare, stocare a masinii. Ulterior mi se cer sume mari de bani pentru a imi lua masina inapoi. Este legal?

Alte discuții în legătură

Blocarea roților autoturismelor în parcarea kaufland Laurwentiu Laurwentiu Buna seara!Este legala blocarea rotilor autoturismelor in parcarea Kaufland si perceperea unei taxe pentru deblocare?La intrare in parcare exista niste panouri ... (vezi toată discuția)
Ce contraventie primesc pentru circularea pe strazile germane cu placute de inmatriculare neomologate si se pot confisca ele fara o instiintate? daniela.b.i daniela.b.i PUNE GRATUIT O ÎNTREBARE în comunitatea avocatnet.ro (57 au întrebat astăzi) Salut daniela.b.i! Vrei să faci o faptă bună azi? Răspunde la o ... (vezi toată discuția)
Asiguratorul rca al persoanei vinovate pentru accident nu ma despagubeste fara proces-verbal de la politie irisa79 irisa79 cum s-a produs [u]evenimentul[/u]: masina mea (logan) care era oprita in parcare, a fost avariata de o toyota (de asemenea parcata, dar vis-a-vis fata de ... (vezi toată discuția)