avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 427 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Este legal sa refuze angajatorul concediul medical ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Este legal sa refuze angajatorul concediul medical unei gravide? ...

Este legal sa refuze angajatorul concediul medical unei gravide? Ma ,lume bună!!!! Lucrez la asta de 5 ani, nu am cerut nimic , am acceptat toate schimbările și nu am avut pretenții . Nici doua libere nu am . A zis ca medical îmi da doar dacă ma internez în spital asa de ce sa îmi dea ca el nu vede ca am nimic. Asta este în stare sa nu îmi dea nici riscul maternal. După ce ca stau tot programul de lucru în picioare și car și greutăți.... Nu l mai suport !
Cel mai recent răspuns: Manuela Rășină , administrator 05:38, 28 Iulie 2024
Bună dimineața,

Bineînțeles că nu este legal. Dacă sesizați casa de sănătate de care aparțineți, angajatorul dvs. riscă o amendă între 3.500 și 6.000 de lei. Aveți detalii aici:
www.avocatnet.ro/articol_521...

Asta este în stare sa nu îmi dea nici riscul maternal.

La ce vă referiți, mai exact? Veți avea concediu medical de risc maternal sau ați primit scrisoare medicală pentru reducerea programului de lucru? Citiți și acest articol și reveniți cu detalii dacă mai aveți nelămuriri:
www.avocatnet.ro/articol_608...

Mai găsiți și aici inormații utile:
www.avocatnet.ro/articol_583...

~ final discuție ~