avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Este legal sa refuze angajatorul concediul medical ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Este legal sa refuze angajatorul concediul medical unei gravide? ...

Este legal sa refuze angajatorul concediul medical unei gravide? Ma ,lume bună!!!! Lucrez la asta de 5 ani, nu am cerut nimic , am acceptat toate schimbările și nu am avut pretenții . Nici doua libere nu am . A zis ca medical îmi da doar dacă ma internez în spital asa de ce sa îmi dea ca el nu vede ca am nimic. Asta este în stare sa nu îmi dea nici riscul maternal. După ce ca stau tot programul de lucru în picioare și car și greutăți.... Nu l mai suport !

Alte discuții în legătură

Concediu cu risc maternal cori80 cori80 Buna ziua! Sunt o Gravida in 25 de sapt pe 4 septembrie mi-a fost rau si am fost la medicul de familie de unde mi-am luat un concediu medical , in aceiasi zii ... (vezi toată discuția)
Sunt în co de risc maternal, mai pot lucra la firma proprie? SandaB91 SandaB91 Bună ziua! Am 15 săptămâni de sarcina și de cateva zile am întrat în co de risc maternal. Lucrez 9 ore pe zi la birou și am niște dureri groaznice de ... (vezi toată discuția)
Protectia gravidei la locul de munca andrutza_bc andrutza_bc Buna ziua! Sunt insarcinata in 8 saptamani si as vrea sa stiu daca exista sanse reale ca sa nu fiu data afara de la locul de munca, precizez ca lucrez in ... (vezi toată discuția)