avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ma refer ca deciziile curtii sa fie respectate conform ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ma refer ca deciziile curtii sa fie respectate conform constitutiei ...

Ma refer ca deciziile curtii sa fie respectate conform constitutiei adica decizia 18 / 2015 legalizata si de casa de pensie Pitesti.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:01, 28 Iulie 2024
Decizia respectiva nu este obligatorie pentru Casa de Pensii ... Dezlegarea dată problemelor de drept judecate este obligatorie pentru instanțe de la data publicării deciziei în Monitorul Oficial al României, Partea I, se prevedea in C.proc.civ. atunci.

Din 21.12.2018 , textul de lege a fost schimbat , iar legea nu produce efecte retroactive, iar dvs ati pierdut procesul cu Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anumite spitale nu vor sa puna in aplicare decizia nr. 61/2022 ... dana manea dana manea Anumite spitale nu vor sa puna in aplicare Decizia nr. 61/2022 pe motiv ca nu se aplica ointrucat sunt in subordinea autoritatilor locale si nu a ministerului ... (vezi toată discuția)
Decizii cc smari smari Buna ziua! Daca o Decizie CC intra in vigoare in anul 2017,se aplica in anul 2018,penteu un proces inceput in anul 2016 ,aflat pe rol si data prezentei ... (vezi toată discuția)
 medierea, cauză de înlăturare a răspunderii penale distinctă de împăcarea partilor Ana Cristina Margu Birou de mediator Ana Cristina Margu Birou de mediator Ministerul Public a dat publicității vineri, 13 martie 2015, concluziile procurorului general al României în cauza nr. 533/1/2015 a ÎCCJ având ca obiect ... (vezi toată discuția)