avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Bună ziua mă numesc Munteanu Margareta și sunt ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Bună ziua mă numesc Munteanu Margareta și sunt asistent personal ...

Bună ziua mă numesc Munteanu Margareta și sunt asistent personal pentru fiul meu care un handicap grav si sunt angajată la primărie.
Am vârsta de 62 de ani si am 3 copii și am peste 25 de ani de muncă. Întrebarea mea este dacă mă pensionez pot să mai fiu angajată la primărie ca asistent personal?Este legal? Daca da vă rog să-mi spuneți care lege este și articol ca să pot vorbi cu primăria. Mulțumesc frumos

Alte discuții în legătură

Asistent personal si, concomitent, pensionar pentru limita de varsta julian28 julian28 buna ziua, tatal meu este asistent personal pentru mama mea (persoana cu handicap grav), este angajat la Primarie. Varsta tatalui meu este de 66 ani si vrea ... (vezi toată discuția)
Angajare asistent personal de catre primarie adidenis adidenis buna tuturor.! am o problema si sper sa primesc niste raspunsui aici , avem un baiel de 9 ani cu certificat de handicap grav accentuat (gradu 1 cu ... (vezi toată discuția)
Pensionar imobilizat la pat MariaBurcu MariaBurcu buna ziua, Bunica mea pensionara, vaduva, care locuieste singura, in varsta de 78ani a suferit o pareza acum 2 saptamani in urma careia a ramas imobilizata la ... (vezi toată discuția)